ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γυαλιά καρφιά το Παρίσι: Χιλιάδες διαδηλωτών σε συγκρούσεις με την αστυνομία και κατά του Ε.Μακρόν (βίντεο)

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς θέλησαν να διαδηλώσουν κατά της επανεκλογής του Γάλλου προέδρου

Γυαλιά καρφιά το Παρίσι: Χιλιάδες διαδηλωτών σε συγκρούσεις με την αστυνομία και κατά του Ε.Μακρόν (βίντεο)

Επεισόδια στο Παρίσι καθώς χιλιάδες την Πρωτομαγιά συγκρούστηκαν με την αστυνομία, διαδηλώνοντας κατά της επανεκλογής του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Επιθέσεις έγιναν σε τράπεζες και σε εστιατόριο των McDonald’s εν μέσω δακρυγόνων.

Τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί ήταν σε υπηρεσία στο Παρίσι την Κυριακή – με κανόνια νερού και θωρακισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δακρυγόνα χρησιμοποιήθηκαν εναντίον διαδηλωτών κοντά στην Place de la Bastille, καθώς τράπεζες και ένα κατάστημα McDonalds δέχθηκαν επίθεση από διαδηλωτές που φορούσαν μαύρες κουκούλες.

Πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια, συνδικαλιστές και πολίτες διαδήλωσαν με πανό που έγραφαν «Σύνταξη στα 60, πάγωμα τιμών»,

«Συνταξιοδότηση πριν από την αρθρίτιδα» και «Μακρόν, φύγε» ως απάντηση στα σχέδια του επανεκλεγέντος Προέδρου για αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65.

«Οι τύποι με μαύρες κουκούλες σπάνε πράγματα ενώ άλλοι ουρλιάζουν να παραιτηθεί ο Μακρόν», έλεγε αυτόπτης μάρτυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.