ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ινδικός Στρατός παρέλαβε τα πρώτα άρματα μάχης T-90 Mk3 από την γραμμή συμπαραγωγής με Ρωσία

Η πρώτη δεκάδα από τα 464 άρματα μάχης

Ο ινδικός Στρατός παρέλαβε τα πρώτα άρματα μάχης T-90 Mk3 από την γραμμή συμπαραγωγής με Ρωσία

Η ινδική κρατική εταιρία AVNL (Armored Vehicles Nigam Limited) ανακοίνωσε ότι παρέδωσε στον Ινδικό Στρατό τα 10 πρώτα άρματα μάχης T-90 Mk3.

Το T-90 Mk3, γνωστό και ως Bhishma, είναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του ρωσικού T-90.

Διαθέτει ισχυρό κινητήρα 1.000 ίππων, σύστημα προστασίας από πυρά και πυραυλικά συστήματα, και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα.

Ο κύριος εξοπλισμός του περιλαμβάνει ένα πυροβόλο των 125mm, ενώ διαθέτει και συστήματα παθητικής αντιαεροπορικής άμυνας και θερμικής απεικόνισης.

Η συμφωνία προβλέπει την κατασκευή 464 αρμάτων μάχης T-90 Mk3 στην Ινδία, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.