ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η «καυστική απάντηση» του Ν.Μεντβέντεφ στον Τ.Μπάιντεν: «Η αυλαία πέφτει»

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του

Η «καυστική απάντηση» του Ν.Μεντβέντεφ στον Τ.Μπάιντεν: «Η αυλαία πέφτει»

Το πρόσφατο άρθρο του Τ.Μπάιντεν σε αμερικανικό μέσο σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αναφέρεται σε έναν γερο-Μπάιντεν που ο χρόνος του τελειώνει και ψάχνει απεγνωσμένα την έξοδο.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

 «…Από μεγάλη τραγωδία και αναταραχή, μπορεί να υπάρξει τεράστια πρόοδος. Κάθε βήμα που κάνουμε προς αυτό το μέλλον είναι πρόοδος που κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιο ασφαλείς», έγραψε ο Μπάιντεν.

Αυτό δεν είναι ούτε φροϋδικό ολίσθημα, ούτε καν διφορούμενη παρόρμηση που προέρχεται από έναν γέρο. Αυτή είναι η ουσία του αμερικανικού δόγματος ασφάλειας, δηλαδή η «επένδυση» στη δική του στρατιωτική βιομηχανία και σε πολέμους σε άλλες ηπείρους».

Άλλοι, σίγουρα, δεν έχουν σημασία.

«Γι’ αυτό η δέσμευσή μας στην Ουκρανία σήμερα είναι μια επένδυση στη δική μας ασφάλεια», λέει. Χρήματα+αίμα=καλή επένδυση. Πόσο αμερικάνικο. Κανένα σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοινό χειροκροτεί. Ο Μπάιντεν προσπαθεί να πάρει τον προσανατολισμό του, απλώνει το χέρι στο κενό, ψάχνει για έξοδο. Η αυλαία πέφτει.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.