
Η Άγκελα Μέρκελ είναι γνωστή για το ότι επέτρεψε να «πλημμυρίσει» η ΕΕ με παράνομους μετανάστες οι οποίοι δήθεν ήταν δικαιούχοι ασύλου.
Merkel who flooded Germany and Europe with fake Islamic asylum seekers, walks around Germany protected by security guards. Do you understand how it works? pic.twitter.com/8vnTQVJRiK
— RadioGenoa (@RadioGenoa) March 12, 2025
Την πολιτική της την πληρώνουν σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι οι οποίοι φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους ακόμα και να μείνουν μέσα σε αυτό.
Σχετικό βίντεο από την Γερμανία δείχνει την Μέρκελ να περπατάει με άνεση στους δρόμους της χώρας αλλά έχοντας πάντα συνοδεία δύο αστυνομικούς.
Αυτό εξηγεί πολλά καθώς η ίδια δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των συμπολιτών της. Προβλήματα τα οποία η ίδια τους τα δημιούργησε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.