ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ηλεία: Βούλγαρος εξαπατούσε ανυποψίαστα άτομα παριστάνοντας γιατρούς και αστυνομικούς

Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου

Ηλεία: Βούλγαρος εξαπατούσε ανυποψίαστα άτομα παριστάνοντας γιατρούς και αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός 58χρονου Βούλγαρου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία καθώς φέρεται να εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες σε Ηλεία και Αχαΐα.

Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, 0 58χρονος παρίστανε κάποιες φορές τον γιατρό και κάποιες φορές τον αστυνομικό όταν έπαιρνε τηλέφωνο τα θύματά του, λέγοντάς τους ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα.
Για αυτό το λόγο, έπρεπε οι συγγενείς των υποτιθέμενα εμπλεκόμενων σε ατύχημα να του παραδώσουν τα χρήματα που ζητούσε προκειμένου να εισαχθούν στο χειρουργείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Βούλγαρος φαίνεται να είχε συνεργάτη ο οποίος δρούσε στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας, τηλεφωνώντας σε ηλικιωμένους κυρίως και σκορπώντας τους τον τρόμο με τις ίδιες δικαιολογίες που αναφέρθηκαν και προηγουμένως.
Ο 58χρονος απατεώνας προσπάθησε να παγιδέψει το μεσημέρι της Τρίτης (8/10)  και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από χωριό του Πύργου.

Τους κάλεσε στο τηλέφωνο προσποιούμενος αυτή τη φορά τον Αστυνομικό, απάντησε η γυναίκα και της είπε πως το παιδί της είχε κάποιο ατύχημα και πρέπει να του δώσει κάποια χρήματα.

Ο σύζυγος υποψιασμένος, κατάλαβε πως πρόκειται για απάτη και κάλεσε από το δικό του τηλέφωνο την Αστυνομία.

Τότε τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, έδωσαν οδηγίες στον άνδρα, διατήρησαν τη τηλεφωνική συνομιλία με τον δράστη και κανόνισαν ραντεβού έξω από το σπίτι του ζευγαριού και καλά για να του παραδώσουν τα χρήματα.

Εκεί, εκτός από τον 58χρονο έφθασαν και οι αστυνομικοί της ΥΑ Πύργου όπου και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, ο 58χρονος Βούλγαρος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΔΑ Ηλείας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας όσον αφορά τις υποθέσεις που φέρεται ότι εμπλέκεται ο άνδρας, βουλγαρικής υπηκοότητας, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος των αξιόποινων πράξεων για τις οποίες συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.