ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΗΠΑ: Η απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ συνιστά θεσμική παθογένεια των μυστικών υπηρεσιών – Τι αποκαλύπτει έρευνα

«Είναι θέμα χρόνου να συμβούν και άλλες απόπειρες δολοφονίας»

ΗΠΑ: Η απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ συνιστά θεσμική παθογένεια των μυστικών υπηρεσιών – Τι αποκαλύπτει έρευνα

Ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών προχώρησαν σήμερα (17/10) σε αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τις παθογένειες του συστήματος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίες διέπονται από αδράνεια και βραδυκινησία. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα μελετητών υποστηρίζει πως οι αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες έχουν πολύ μεγάλα δομικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, αλλιώς είναι θέμα χρόνου, να συμβούν και άλλες δολοφονικές απόπειρες, όπως εκείνη κατά του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια.

Στην εκτενή έκθεση 52 σελίδων που παρουσίασε η ομάδα, τονίζεται η ριζική αλλαγή αρχών και εξουσιαστών στις μυστικές υπηρεσίες, όπως επίσης και η αντικατάσταση των γυναικών της «Secret Service» καθώς η προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από «αποτυχία».

Ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης γλύτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και έτσι οι γυναίκες με το «total black» στυλ έχουν δεχτεί σωρεία αρνητικών κριτικών εξαιτίας αυτού του γεγονότος, κάτι που επαληθεύει και η σχετική έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.