ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

ΗΠΑ: Ιπτάμενα αντικείμενα κοντά σε αεροπορική βάση – Υποψίες για «επιδρομή» UFO

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από τους κατοίκους της περιοχής

ΗΠΑ: Ιπτάμενα αντικείμενα κοντά σε αεροπορική βάση – Υποψίες για «επιδρομή» UFO

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα των Ιντιάνα στις ΗΠΑ, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται πάνω από την βάση Πολεμικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, αρκετοί κάτοικοι στο Κοκόμο, το οποίο βρίσκεται μόλις 13 μίλια νότια της κοινής αεροπορικής βάσης Γκρίσομ, ανέφεραν ότι είδαν «αιωρούμενα φώτα που τρεμοπαίζουν» και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στον αέρα.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις πολιτών και ανθρώπων στα social media πως αυτά τα φώτα μπορεί να προέρχονταν από φωτοβολίδες που τυχόν να έπεσαν από αεροπλάνα, τα στοιχεία που παρουσιάζει ένας άλλος παρευρισκόμενος προς το «θέαμα» πολίτης, έρχονται να βάλουν τη συζήτηση σε άλλα πλαίσια.

Πιο αναλυτικά, ο άνθρωπος αυτός μοιράστηκε στοιχεία από ραντάρ μετεωρολογικών συνθηκών doppler για ένα «τεράστιο ορθογώνιο αντικείμενο με σαφώς καθορισμένο ωστικό κύμα ατμού» .

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια δημόσια εξήγηση από το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για το τι αιωρούνταν πάνω από τις βάσεις αυτές.

Τα αντικείμενα αυτά όπως βλέπουμε και στο βίντεο, εμφανίζονταν τόσο ως κοκκινωπό-πορτοκαλί σφαίρες που βρίσκονταν ψηλά στον ουρανό, όσο και ως μια λευκή σφαίρα που έκανε ζιγκ-ζαγκ σε έναν γρήγορο ελιγμό.

Δείτε το βίντεο:
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.