ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

ΗΠΑ: Προχώρησε στην αγορά πάνω από 500 drones Roadrunner-M – Λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη

Το κόστος των drones θα είναι πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια

ΗΠΑ: Προχώρησε στην αγορά πάνω από 500 drones Roadrunner-M – Λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη

Στην ανακοίνωση της αγοράς περισσότερων από 500 drones Roadrunner-M που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη από την εταιρεία Anduril Industries,προχώρησε το Αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης.

«Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2024 και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του 2025, με τη σύμβαση να είναι ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων» έγραψε δημοσίευμα του Interesting Engineering.

Σύμφωνα με την εταιρεία το Roadrunner μπορεί να ανακτηθεί μετά τη χρήση του και να χρησιμοποιεί ξανά, κάτι που ρίχνει σημαντικά το κόστος του, ενώ απλοποιεί την όλη διαδικασία. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να επιστρέφει στη βάση και μάλιστα μόνο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο στρατός των ΗΠΑ θα αναπτύξει αυτή τη νέα γενιά drones σε επιχειρησιακές τοποθεσίες σε περιοχές προτεραιότητας όπου οι αμερικανικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν σημαντικές απειλές από UAS», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Anduril.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.