ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ισραήλ: Η διαρροή απόρρητων εγγράφων από τις ΗΠΑ έβαλε «φρένο» στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Τα έγγραφα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο διαδίκτυο την Παρασκευή (18/10)

Ισραήλ: Η διαρροή απόρρητων εγγράφων από τις ΗΠΑ έβαλε «φρένο» στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Το Ισραήλ φαίνεται πως ανέβαλε τα σχέδια του για μια ενδεχόμενη απάντηση στις επιθέσεις των Ιρανών, μετά την αποκάλυψη σημαντικών εγγράφων από τις ΗΠΑ και τη δημοσίευσή τους στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τους Times of Israel, επικαλούμενη έμπιστη πηγή.

«Η διαρροή των αμερικανικών εγγράφων καθυστέρησε την επίθεση λόγω της ανάγκης αλλαγής ορισμένων στρατηγικών και στοιχείων.

Θα υπάρξουν αντίποινα, αλλά πήρε περισσότερο χρόνο από ό,τι έπρεπε να πάρει» φαίνεται να αποκάλυψε η ισραηλινή πηγή στο άνωθεν ειδησεογραφικό μέσο.

Θυμίζουμε πως η δημοσίευσή τους έγινε με την ένδειξη «άκρως απόρρητο»,  στο διαδίκτυο την Παρασκευή (18/10) στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram και εξαπλώθηκαν γρήγορα μεταξύ των καναλιών Telegram που είναι δημοφιλή στους Ιρανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.