ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ισραήλ: Λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα για την επόμενη επίθεσή του – «Διαρροές» εκνευρισμού από τον Λευκό Οίκο

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» των ΗΠΑ για ενδεχόμενες κρυφές κινήσεις του Ισραήλ

Ισραήλ: Λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα για την επόμενη επίθεσή του – «Διαρροές» εκνευρισμού από τον Λευκό Οίκο

Εκνευρισμός και ανυπομονησία διακατέχει την Ουάσιγκτον σχετικά με τις εξελίξεις στον Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή, αφού το τηλεφώνημα μεταξύ του προέδρου Μπάιντεν και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Wall Street Journal επικαλούμενη πηγές από τον Λευκό Οίκο αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά της ότι στην Ουάσιγκτον επικρατεί ένα κλίμα φόβου για ενδεχόμενες επιθετικές κινήσεις που θα αποτελέσουν έκπληξη από το Ισραήλ.

Τονίζει μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Νετανιάχου δεν είπε αυτά που ήθελε να ακούσει ο Μπάιντεν, κρατώντας έτσι «κλειστά τα χαρτιά» του για το τι μέλλει γενέσθαι στους επιθετικούς στόχους του Ισραήλ.

Αντιθέτως, ο Λευκός Οίκος διαρρέει ότι υπήρξε ένα «παραγωγικό» τηλεφώνημα διάρκειας περίπου 50 λεπτών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δύο πλευρές θα κινηθούν συντονισμένα.

Τέλος, χρειάζεται να αναφέρουμε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία συμμετείχε και η Καμάλα Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εξελίξεις μοιάζουν ραγδαίες για την περιοχή της Μέσης Ανατολής, με το κράτος των ΗΠΑ να φαίνεται ότι δεν μπορεί να «δαμάσει» το αλόγιστο μένος των Ισραηλινών παρά τις όποιες ελπιδοφόρες εξαγγελίες κάνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.