ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: «Χτυπήσαμε 2.000 στόχους της Χεζμπολάχ στο Λίβανο μέσα σε τρεις ημέρες» – Οι δορυφορικές φωτογραφίες της NASA

Τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν απο την αεροπορία

Ισραήλ: «Χτυπήσαμε 2.000 στόχους της Χεζμπολάχ στο Λίβανο μέσα σε τρεις ημέρες» – Οι δορυφορικές φωτογραφίες της NASA

Περισσότεροι από 2.000 στόχοι της Χεζμπολάχ έχουν πληγεί από την ισραηλινή αεροπορία στο Λίβανο τις τελευταίες τρεις ημέρες, τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος των IDF υποναύαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι.

«Σήμερα, συνεχίσαμε τις επιδρομές στο Λίβανο. Μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν εκατοντάδες στόχους, για να καταστρέψουν τις δυνατότητες της Χεζμπολάχ» ανέφερε ο Χαγκάρι σε συνέντευξη Τύπου.

hezbolah

Το Ισραήλ εκδίδει, την ίδια στιγμή, συναγερμούς για πυραύλους κάθε πέντε λεπτά όπως φαίνεται σε ειδικό χάρτη.

Ο χάρτης δείχνει τα σημεία στο βόρειο Ισραήλ όπου έχουν εκδοθεί κόκκινοι συναγερμοί για επιθέσεις με ρουκέτες ή drone αυτή την εβδομάδα και εκδίδει συναγερμούς για πυραύλους κάθε πέντε λεπτά, καθώς διεύρυνε τις αεροπορικές επιδρομές του κατά της Χεζμπολάχ και η υποστηριζόμενη από το Ιράν οργάνωση απάντησε με την εκτόξευση πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ο χάρτης δείχνει κόκκινους συναγερμούς στο βόρειο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τα Υψίπεδα του Γκολάν από την Κυριακή έως σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

israeilmaps
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.