ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δυο Παλαιστίνιους ένοπλους στη Δυτική Όχθη

Κρίθηκε ότι έθεταν οικισμό σε κίνδυνο

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δυο Παλαιστίνιους ένοπλους στη Δυτική Όχθη

Στρατιώτες του ισραηλινού στρατού  πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα δυο Παλαιστίνιους ένοπλους οι οποίοι είχαν ανοίξει πυρ εναντίον στρατιωτικού φυλακίου κοντά σε εβραϊκό οικισμό στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσαν ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας και υψηλόβαθμος Παλαιστίνιος αξιωματούχος.

«Η επιτυχής επιχείρησή τους απέτρεψε μια επίθεση κατά Ισραηλινών πολιτών», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Γιόαβ Γκάλαντ.

«Συγχαίρω τους στρατιώτες που εξουδετέρωσαν δύο τρομοκράτες οι οποίοι είχαν ανοίξει πυρ εναντίον τους κοντά στο Ελόν Μορέχ», εβραϊκό οικισμό που βρίσκεται κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς, έγραψε στο Twitter.

Νωρίτερα ο στρατός είχε ανακοινώσει ότι οι δυνάμεις του «εξουδετέρωσαν δύο ένοπλους δράστες», ενώ υψηλόβαθμος Παλαιστίνιος αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι πληροφορήθηκε για τον θάνατο των δύο Παλαιστινίων, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει ανακοινωθεί επί του παρόντος.

Η ισραηλινοπαλαιστινιακή βία έχει ενταθεί φέτος, με συχνές επιδρομές του ισραηλινού στρατού εν μέσω πολλών παλαιστινιακών επιθέσεων. Περισσότεροι από 90 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητά τους μαχητές ενόπλων οργανώσεων αλλά και άμαχοι, έχουν χάσει τη ζωή τους όπως και τουλάχιστον 19 Ισραηλινοί και ξένοι πολίτες, από τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εντάσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες καθώς συμπίπτουν χρονικά ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους και το εβραϊκό Πάσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.