ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισχυρές εκρήξεις στο Ισφαχάν στο Ιράν κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις: «Κάνουμε ασκήσεις με τους S-400» λένε οι Ιρανοί

«Οι Ισραηλινοί θα είναι πολύ προσεκτικοί στα αντίποινα τους» λέει η CIA

Ισχυρές εκρήξεις στο Ισφαχάν στο Ιράν κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις: «Κάνουμε ασκήσεις με τους S-400» λένε οι Ιρανοί

Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν πολύ κοντά στην πυρηνική εγκατάσταση του Ισφαχάν στο Ιράν, όπως μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη τη νύχτα, τα οποία επικαλούνται ιρανικά μέσα.

Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Χ φαίνεται κάτι να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

«Οι εκρήξεις που ακούστηκαν πριν από λίγο στο Ισφαχάν προκλήθηκαν από τις ασκήσεις που πραγματοποιούν τα α/α συστήματα S-400 που έλαβε πρόσφατα το Ιράν από τη Ρωσία», σύμφωνα με τα ιρανικά ΜΜΕ.

Λίγο νωρίτερα ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) Γουίλιαμ Μπερνς δήλωσε ότι ο κίνδυνος μιας ακούσιας κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή ελλοχεύει ως «ένας πολύ πραγματικός κίνδυνος», παρόλο που οι ΗΠΑ διατηρούν την εκτίμησή τους ότι ούτε το Ιράν ούτε το Ισραήλ «επιδιώκουν μια ολοκληρωτική σύγκρουση».

Το Ισραήλ «ζυγίζει πολύ προσεκτικά πώς θα απαντήσει στην πιο πρόσφατη ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους», είπε ο Μπερνς σε συνέδριο εθνικής ασφάλειας στη Τζόρτζια, αρνούμενος να κάνει εικασίες για τη μορφή που μπορεί να έχουν αυτά τα αντίποινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε πλήρη επίγνωση των συνεπειών των διαφόρων μορφών χτυπημάτων και των συνεπειών για την παγκόσμια αγορά ενέργειας και την παγκόσμια οικονομία», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.