ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ισχυρό χτύπημα κατά των Ουκρανών στην Χερσώνα: Εξουδετερώθηκε διοικητικό κέντρο με βόμβα FAB (βίντεο)

Η ουκρανική αεράμυνα προσπαθεί να καταρρίψει τα ρωσικά drone

Ισχυρό χτύπημα κατά των Ουκρανών στην Χερσώνα: Εξουδετερώθηκε διοικητικό κέντρο με βόμβα FAB (βίντεο)

“Την περασμένη νύκτα ο ρωσικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο της Χερσώνας”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ο Ολεξάντρ Προκούντιν, Ουκρανός κυβερνήτης της Χερσώνας ή τουλάχιστον του ουκρανικού τμήματος, καθώς η Περιφέρεια στο νότιο τμήμα της είναι ρωσική επικράτεια πλέον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “οβίδα έπεσε σε κτίριο κατοικιών”, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επί τόπου “ένας 87χρονος άνδρας και η 81χρονη σύζυγός του”. Ακόμη ένας κάτοικος της Χερσώνας, “ηλικίας 54 ετών”, “υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω αυτής της έκρηξης” και “τραύματα στο πόδι”.

Αλλού στο κέντρο της Χερσώνας οι διασώστες “εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα ψάχνοντας τα ερείπια”.

Τις τελευταίες 24 ώρες από τα ρωσικά πλήγματα εναντίον της Χερσώνας έχουν συνολικά σκοτωθεί “τέσσερις άνθρωποι και εννέα έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους ένα παιδί”, σημείωσε ο Προκούντιν.

 “Η Ρωσία έπληξε κατοικημένες περιοχές στην περιφέρεια, ιατρικές εγκαταστάσεις, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα και ζωτικής σημασίας υποδομές στη Χερσώνα”, πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την έκταση των υλικών ζημιών.

Με βάση τα όσα αναφέρουν η ρωσική πλευρά επλήγη κτίριο διοίκησης/αποθήκη οπλισμού στην Χερσώνα με χρήση βόμβας τύπου FAB.

Η Χερσώνα που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της φυσικής γραμμής του μετώπου που σχηματίζει ο ποταμός Δνείπερος γίνεται σχεδόν καθημερινά στόχος βομβαρδισμών από τη Ρωσία από τον Νοέμβριο του 2022 όταν τα ουκρανικά στρατεύματα ανακατέλαβαν την πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου η ουκρανική αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι στη διάρκεια της νύκτας αναχαίτισε 14 από τα 15 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.