ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Κ.Χάρις: «Βγαίνει στην επαιτεία» – Πάνω από 1 δισεκατομμύριο οι δωρεές στο κόμμα της!

Τα χρήματα αυτά έχουν συγκεντρωθεί από τότε που έθεσε την υποψηφιότητά της για πρόεδρος των ΗΠΑ

Κ.Χάρις: «Βγαίνει στην επαιτεία» – Πάνω από 1 δισεκατομμύριο οι δωρεές στο κόμμα της!

Την ώρα που «φουντώνουν» οι ειδήσεις πως οι πληγέντες κάτοικοι των περιοχών της Φλόριντα θα λάβουν το πενιχρό ποσό των 750 δολαρίων ως μέτρο βοήθειας, αμερικανικό μέσο αναφέρει πως η προεκλογική εκστρατεία της Καμάλα Χάρις με το κόμμα των Δημοκρατικών έχει συγκεντρώσει 1δις δολάρια μέσω δωρεών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό χρησιμοποιείται για την πληρωμή της διαφημιστικής και επικοινωνιακής καμπάνιας της Καμάλα ενόψει των εκλογών για την προεδρία των ΗΠΑ που θα διεξαχθούν στις αρχές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Χαρακτηριστικά, χρειάζεται να αναφέρουμε πως μόλις σε ένα 24ωρο από την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν στο πλαίσιο της προεκλογικής κούρσας, η εκστρατεία της νυν αντιπροέδρου φέρεται να συγκέντρωσε 81 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αυξήθηκε σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος της 22ας Ιουλίου.

Όλα τα προαναφερθέντα ποσά ανακοινώθηκαν από το επικοινωνιακό της επιτελείο που όπως επικαλούνται αμερικανικά μέσα, χρησιμεύουν στην ενίσχυση της δημοτικότητας της υποψηφίου προέδρου, ιδιαίτερα σε πολιτείες «κλειδιά» (τις λεγόμενες swing states), οι οποίες είναι αυτές που ορίζουν σε μεγάλο σημείο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος χρειάζεται να σημειωθεί πως η γνωστοποίηση των ακριβών αριθμών στα υπέρογκα ποσά που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Καμάλα όπως και τα αντίστοιχα του Ντόναλντ Τραμπ θα δημοσιευτούν προς το τέλος του Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.