ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Καλαμάτα: 11χρονος δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα – Μία σύλληψη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Καλαμάτα: 11χρονος δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα – Μία σύλληψη

Ακόμη ένα περιστατικό νεανικής παραβατικότητας συνέβη αυτή τη φορά στην περιοχή της Καλαμάτας, όταν ένας 16χρονος μαζί με δύο φίλους του επιτέθηκαν σε έναν 11χρονο για ένα αναψυκτικό. 

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος ο οποίος ήταν ο ενορχηστρωτής της επίθεσης τον κλώτσησε στα πόδια και του έριξε γροθιά στην κοιλιά, με τον 11χρονο να γυρνά στο σπίτι του και να αναφέρει το περιστατικό στους γονείς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Μεσσηνίας συνέλαβαν τον 16χρονο για τον οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο συνεργοί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (22.10.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστα άτομα.

Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (21.10.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, μαζί με δύο ακόμη άτομα, εξύβρισαν έτερο ανήλικο, ενώ ο συλληφθείς του αφαίρεσε αναψυκτικό και τον χτύπησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ygeiamasnews.gr
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.