ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Σε 31χρονο Αλβανό εργάτη γης ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Καρτελά – Τον δολοφόνησαν

Έφερε πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι ενώ το σώμα βρισκόταν στην παραλία λιγότερο από 24 ώρες

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Σε 31χρονο Αλβανό εργάτη γης ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Καρτελά – Τον δολοφόνησαν

Σε έναν 31χρονο Αλβανό εργάτη γης ανήκει το πτώμα, που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε βρεθεί εκεί τις τελευταίες 3-4 μέρες για να εργαστεί.

Όπως προέκυψε από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου, που χθες βρέθηκε στο σημείο που βρέθηκε θαμμένο στην άμμο το πτώμα, ο 31χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι, ενώ το σώμα βρισκόταν εκεί λιγότερο από 24 ώρες.

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή το σώμα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός, που προσδιορίζει σε κάποιο βαθμό και τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος.

Από χθες μάλιστα οι αστυνομικές αρχές, έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές και σε λήψεις πολλών καταθέσεων με σκοπό να φτάσουν το συντομότερο στα ίχνη του δράστη ή των δραστών, ώστε φυσικά να διαφανούν και τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής πράξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα εντόπισε χθες το μεσημέρι ένας σκύλος, τον οποίο συνηθίζει καθημερινά να βγάζει για βόλτα στην περιοχή ο ιδιοκτήτης του. Ο άνδρας που βρέθηκε μπροστά στο θέαμα ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.