Μετά από διακριτικό έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 45χρονου στη Λαμία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών στην επιχείρησή του. Ο ιδιοκτήτης της τοπικής επιχείρησης βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση κατόπιν υποψιών που είχε κινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί συνέλαβαν εκτός από τον 45χρονο Λαμιώτη, άλλον ένα 32χρονο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αγοράζει κοκαΐνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείγμα της ναρκωτικής ουσίας που εντόπισαν οι αστυνομικοί, ήταν μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 4,3 γραμμαρίων. Στο σημείο της σύλληψης βρισκόταν και ένας ακόμη άνθρωπος ηλικίας 51 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του καταστηματάρχη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση του 45χρονου, όπου κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης 0,6 γραμμαρίων, αλλά και ζυγαριά ακριβείας όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Τόσο ο 45χρονος όσο και ο 51χρονος οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση παίρνοντας προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (08/10), ενώ για τον 32χρονο ορίσθηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε μέχρι τότε ελεύθερος.