ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινά πυρά – Βομβάρδισαν δύο κτήρια οι IDF (βίντεο)

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και τρία παιδιά

Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινά πυρά – Βομβάρδισαν δύο κτήρια οι IDF (βίντεο)

Το Υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανακοίνωσε τον θάνατο τουλάχιστον 12 ατόμων, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, κατόπιν δύο εναέριων ισραηλινών βομβαρδισμών, στη βορειοανατολική πλευρά της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (24/10).

«Πλήγμα του ισραηλινού εχθρού στην κοινότητα Ελ Χοντρ της περιφέρειας Μπάαλμπεκ-Έρμελ προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ τους τριών παιδιών. Σε άλλη ισραηλινή επίθεση, στην κοινότητα Χαλανία, σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι», αναφέρει το υπουργείο.

Οι IDF ισχυρίζονται πως είχαν προειδοποιήσει πριν από την επίθεση τους κατοίκους που βρίσκονταν κοντά σε δύο κτίρια στη Νταλίγια της Βηρυτού, να απομακρυνθούν σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.