ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Νετανιάχου στην Κνεσέτ: «Θα εξαλείψουμε τη βάρβαρη Χαμάς – Ζούμε τις χειρότερες ημέρες από το Ολοκαύτωμα»

Ικανοποιημένος από την προσέλευση των επιστράτων

Μ.Νετανιάχου στην Κνεσέτ: «Θα εξαλείψουμε τη βάρβαρη Χαμάς – Ζούμε τις χειρότερες ημέρες από το Ολοκαύτωμα»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε ότι το Ισραήλ θα “εξολοθρεύσει” τη “βάρβαρη” τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, μιλώντας από το βήμα του ισραηλινού κοινοβουλίου (Κνεσέτ), πριν από την ψηφοφορία για την έγκριση της προσθήκης υπουργών για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης εθνικής έκτακτης ανάγκης.

“Αυτή είμαι μια μάχη για το σπίτι μας”, είπε ο Νετανιάχου, λέγοντας ότι πρέπει να τελειώσει με “τη συντριβή και την εξάλειψη της Χαμάς, που είναι ολόιδια με το ISIS (Ισλαμικό Κράτος)”.

Ο εβραϊκός λαός, λέει ο Νετανιάχου, έχει αντέξει σε σκοτεινές προκλήσεις, “ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος. Αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ”.

“Αυτή ήταν η πιο φρικτή μέρα για τον εβραϊκό λαό μετά το Ολοκαύτωμα”, συνέχισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, λέγοντας ότι θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να μην γνωρίζει ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς το Σάββατο.

Ο Νετανιάχου σημείωσε ότι επισκέφτηκε μια μεραρχία εφέδρων πριν φτάσει στην Κνεσέτ, με τη μονάδα να παρουσιάζει υπερκάλυψη προσωπικού 130%.

Εν όψει της ψηφοφορίας στην Κνεσέτ για την προσθήκη του Μπένι Γκαντζ και τεσσάρων άλλων στελεχών της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι “η εθνική μας ενότητα στέλνει ένα τεράστιο μήνυμα, εξωτερικά και εσωτερικά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Στεκόμαστε μπροστά σε αυτή τη σύγκρουση μαζί με εσωτερική αδελφότητα και με αμοιβαία ανησυχία”, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.