ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μαζική ουκρανική επίθεση με drones κατά ρωσικών στρατιωτικών στόχων σε Σεβαστούπολη και Συμφερόπολη στην Κριμαία

«Καταρρίψαμε 42 drones» λέει το ρωσικό ΥΠΑΜ

Μαζική ουκρανική επίθεση με drones κατά ρωσικών στρατιωτικών στόχων σε Σεβαστούπολη και Συμφερόπολη στην Κριμαία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν 42 ουκρανικά drones στον εναέριο χώρο της χερσονήσου της Κριμαίας.

 Σύμφωνα με το υπουργείο, τα εννέα UAVs καταρρίφθηκαν από συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας και τα υπόλοιπα 33 εξουδετερώθηκαν από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου χωρίς να πλησιάσουν τους στόχους τους στη χερσόνησο της Κριμαίας, η οποία έχει ενσωματωθεί στην Ρωσία από το 2014.

Tα drones πραγματοποιούσαν μαζική επίθεση κατά ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στον οικισμό Κρασνόβκα στην περιφέρεια της Συμφερόπολης, της πρωτεύουσας της Κριμαίας.

Επιθέσεις με drones όμως έγιναν και στην Σεβαστούπολη στο ακρωτήριο Χερσόνες, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της Κριμαίας Μιχαήλ Ραζβοζάεφ.

https://twitter.com/HereSoumyadip/status/1694911533325914183

Οι ρωσικές αρχές διέκοψαν για μερικές ώρες την λειτουργία των αεροδρομίων.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως έπληξαν πολλούς στόχους στην χερσόνησο της Κριμαίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.