ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μέλος των «ANTIFA» και οπαδός του Μπάιντεν ο στυγνός εκτελεστής της Πενσυλβάνιας Τόμας Μάθιου Κρουκς

Σε βίντεο που είχε καταγράψει ο ίδιος έλεγε πως «μισεί τον Τραμπ» και «τους Ρεπουμπλικανούς»

Μέλος των «ANTIFA» και οπαδός του Μπάιντεν ο στυγνός εκτελεστής της Πενσυλβάνιας Τόμας Μάθιου Κρουκς

Ως δήθεν «Ρεπουμπλικανός» εμφανίστηκε (ή τον εμφάνισαν) ο στυγνός εκτελεστής Τόμας Μάθιου Κρουκς, όποιος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και νυν προεδρικό υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τελικά ήταν μέλος της «ANTIFA» και ακραίος οπαδός του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών.

Μάλιστα είχε δώσει και μία συμβολική χρηματοδότηση στο Δημοκρατικό Κόμμα, 15 δολαρίων από το χαρτζηλίκι του!

Ήταν στυγνός εκτελεστής γιατί από τις βολές του σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας Αμερικανός πολίτης ενώ τραυματίστηκαν βαρύτατα άλλοι δύο.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί απεικονίζεται ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, όπως ήταν πριν την απόπειρα δολοφονίας στα δεξιά και πως κατέληξε μετά την απόπειρα στα αριστερά.

Είχε εγγραφεί στους Ρεπουμπλικανούς (ή τουλάχιστο «εμφανίστηκε» μία «βολική» εγγραφή) για να έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην ομιλία του Τραμπ και να μπορεί να πλησιάσει αρκετά κοντά ώστε να πραγματοποιήσει τις φονικές βολές του.

Τις τελευταίες ώρες έρχονται πολλές πληροφορίες για το παρελθόν του δράστη ο οποίος συνδέονταν άμεσα με την διεθνιστική ακροαριστερή οργάνωση «ANTIFA», ενώ σε βίντεο το οποίο κατέγραψε λίγο πριν την δολοφονική του ενέργεια λέει ξεκάθαρα ότι «μισεί το Ν.Τραμπ» και «μισεί τους Ρεπουμπλικανούς».

Το FBI κατονόμασε τον Τόμας Μάθιου Κρουκς σε ανακοίνωσή του, προσδιορίζοντάς τον ως κάτοικο του Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια – περίπου 56 χιλιόμετρα νότια του Μπάτλερ, όπου ο Τραμπ πραγματοποιούσε τη συγκέντρωσή του.

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς αποφοίτησε από το Λύκειο του Μπέθελ Παρκ το 2022, σύμφωνα με αναφορά τοπικών μέσων ενημέρωσης και ένα βίντεο από την τελετή αποφοίτησης του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.