ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεταναστευτικό: Αύξηση των εισροών κατά 39% σύμφωνα με την Frontex

Την ώρα που τα ποσοστά εισροών σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μειώνονται, η Ελλάδα γίνεται ξανά το «εξιλαστήριο θύμα»

Μεταναστευτικό: Αύξηση των εισροών κατά 39% σύμφωνα με την Frontex

Παρά τις βαρύγδουπες υποσχέσεις της κυβέρνησης προς την ελληνική κοινωνία για θωράκιση των συνόρων και διαρκής εποπτεία των ελληνικών χωρικών υδάτων, οι μεταναστευτικές ροές προς την χώρα μας διαρκώς αυξάνονται.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Frontex, η μετακίνηση και η είσοδος παράνομων μεταναστών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά αυξήθηκε κατά 39% σε σύγκριση με το 2023.

Έτσι, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Συνοριοφυλακής ανακοίνωσε πως 37.163 άτομα διέσχισαν παράνομα τα ελληνικά σύνορα, ενώ πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός για ολόκληρο το 2023 ήταν 15.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.