ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ν.Κορέα: «Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1.500 στρατιώτες στη Ρωσία να πολεμήσουν εναντίον της Ουκρανίας»

Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ, η αποστολή έγινε από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου

Ν.Κορέα: «Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1.500 στρατιώτες στη Ρωσία να πολεμήσουν εναντίον της Ουκρανίας»

Για άμεση μεταφορά 1.500 ανδρών από την Πιονγκγιάνγκ στη Μόσχα με σκοπό να πολεμήσουν στο πλευρό Ρώσων στρατιωτών κατά της Ουκρανίας, ισχυρίζονται πως αποκάλυψαν μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας.

Θυμίζουμε πως χθες (17/10) ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε πως χιλιάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες πρόκειται να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι: «αντιλήφθηκε από τις 8 έως τις 13 (Οκτωβρίου) ότι η Βόρεια Κορέα μετέφερε τις ειδικές της δυνάμεις στη Ρωσία σε μεταγωγικό πλοίο του ρωσικού ναυτικού, επιβεβαιώνοντας την έναρξη της στρατιωτικής ανάμειξης της Βόρειας Κορέας».

Tαυτόχρονα, ο Ζελένσκι μεταξύ άλλων επαλήθευσε τους ισχυρισμούς αυτούς λέγοντας ότι:

«Έχουμε πληροφορίες από τις μυστικές μας υπηρεσίες ότι ορισμένοι αξιωματικοί του βορειοκορεάτικου στρατού βρίσκονται ήδη σε ουκρανικό έδαφος που έχει καταληφθεί προσωρινά από τους Ρώσους εχθρούς. Έτσι εντάχθηκαν στον ρωσικό στρατό».

Το σώμα των 1.500 στρατιωτών έχει φτάσει στο Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, και σύντομα θα αποστείλει κι άλλους στους οποίους δεν θα υπάρχουν μόνο στρατιώτες αλλά επίσης και τεχνικό προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.