ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Μαδούρο για Β.Πούτιν: «Ξέρετε πώς να καθοδηγήσετε τον ρωσικό λαό σε όλα τα μέτωπα στον παγκόσμιο αγώνα»

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας επαίνεσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για το πλήθος επιτυχιών που σημειώνει η χώρα του

Ν.Μαδούρο για Β.Πούτιν: «Ξέρετε πώς να καθοδηγήσετε τον ρωσικό λαό σε όλα τα μέτωπα στον παγκόσμιο αγώνα»

Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν καλεσμένος στη Σύνοδο των BRICS+ που διεξήχθη στο Καζάν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέχουσα στρατηγική του Βλαντιμίρ Πούτιν να διαχειρίζεται επιτυχώς πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Παράλληλα, του απέδωσε τον σεβασμό του, θαυμάζοντάς τον για την μάχη που δίνει κατά του ναζισμού εδώ και δυόμιση χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας:

«Ξέρατε πώς να καθοδηγήσετε τον ρωσικό λαό σε όλα τα μέτωπα στον παγκόσμιο αγώνα, στον οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, στρατιωτικό, πολιτικό και διπλωματικό τομέα. Είμαστε επομένως πολύ υπερήφανοι για τη φιλία μας με εσάς και με τη Ρωσία.

[…] Εδώ και αρκετό καιρό μάχεστε σθεναρά κατά του ναζισμού. Συνιστά κάτι το αξιοθαύμαστο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως η Βενεζουέλα δεν έχει ενταχθεί ακόμα στην ομάδα των BRICS+, ωστόσο όπως έκανε σαφές εμμέσως πλην σαφώς ο Πούτιν είναι κάτι που δεν θα αργήσει καθώς «αναπτύσσεται μια συνεργασία, αμοιβαία επωφελής, σε όλους τους τομείς (…) και βλέπουμε τα αποτελέσματα» .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.