ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Παπαθανάσης: Εφαρμόζεται σχέδιο δημιουργίας φοιτητικών εστιών στη περιοχή της Μακεδονίας

Το έργο θα ανατεθεί σε ιδιωτικό φορέα σύμπραξης

Ν.Παπαθανάσης: Εφαρμόζεται σχέδιο δημιουργίας φοιτητικών εστιών στη περιοχή της Μακεδονίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, την υλοποίηση ενός σχεδίου για την δημιουργία φοιτητικών εστιών στη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως στο πρώτο σκέλος του Διαγωνισμού έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής έξι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με θέμα «Ανέγερση Φοιτητικών Εστιών στις Πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ΣΔΙΤ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιωτικός φορέας σύμπραξης θα επιλεγεί με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου και θα αναλάβει το έργο τουλάχιστον για 30 έτη με ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Από τη μελέτη, τη χρηματοδότηση και την κατασκευή έως τη λειτουργία, τη συντήρηση και την ύπαρξη σχετικών υπηρεσιών ασφάλειας και καθαριότητας των φοιτητικών εστιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι κατασκευές των φοιτητικών εστιών θα προχωρήσουν στις εξής περιοχές: Στην πανεπιστημιούπολη Κοζάνης και των φοιτητικών εστιών στις πανεπιστημιουπόλεις Φλώρινας, Καστοριάς και Πτολεμαΐδας, συνολικής δυναμικότητας 750 κλινών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.