ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ: « Η συνθήκη με τη Βόρεια Κορέα προβλέπει στρατηγική συνεργασία σε όλους τους τομείς»

Το Κρεμλίνο έχει κάνει σαφή τη στάση του απέναντι στην Πιονγκγιάνγκ

Ν.Πεσκόφ: « Η συνθήκη με τη Βόρεια Κορέα προβλέπει στρατηγική συνεργασία σε όλους τους τομείς»

Το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στο Κρεμλίνο και τη Βόρεια Κορέα, επιβεβαίωσε ξανά ο Ντμίτρι Πεσκόφ μέσω δηλώσεων που έκανε σήμερα (15/10), μιλώντας παράλληλα για την επίτευξη της συνθήκης Ρωσίας – Βόρειας Κορέας που υπογράφτηκε τον Ιούνιο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Ρωσικής προεδρίας απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου λέγοντας πως:

«Η διατύπωση της συνθήκης δεν απαιτεί καμία αποσαφήνιση, είναι σαφής. […] Το πιο σημαντικό είναι πως η συνθήκη αυτή προβλέπει στρατηγική συνεργασία σε όλους τους τομείς, περιλαμβανομένου του τομέα της ασφάλειας».

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως τα δύο κράτη έχουν αναπτύξει στενότερες επαφές ειδικά μετά την υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας τον Ιούνιο του 2023, σφυρηλατώντας και αναθερμαίνοντας τις σχέσεις των δύο κρατών.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μίλησε και για μια ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν, η οποία βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τεχεράνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ακρίβεια είπε πως «η Μόσχα θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για μια συνθήκη που σχεδιάζεται με το Ιράν όταν αυτή ολοκληρωθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.