ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν. Χαγκάρι: «Είμαστε ισχυροί και δεν φοβόμαστε τίποτα»

Εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του

Ν. Χαγκάρι: «Είμαστε ισχυροί και δεν φοβόμαστε τίποτα»

Σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντάνιελ Χαγκάρι, συμβούλεψε τους πολίτες να μεταβούν σε καταφύγια και ασφαλή μέρη που βρίσκονται κοντά τους και να περιμένουν εκεί μέχρι να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.

Παράλληλα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ είναι πλήρως λειτουργικό και ανιχνεύει απειλές, αναλαμβάνοντας την αναχαίτισή τους ακόμα και αυτή τη στιγμή. […]Είμαστε ισχυροί και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ «θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για την προστασία των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.