ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Απολύθηκε κυβερνήτης αντιτορπιλικού καθώς κρατούσε όπλο με την διόπτρα τοποθετημένη… ανάποδα

«Δεν μπορεί πλέον να διοικεί ένα αντιτορπιλικό»

ΗΠΑ: Απολύθηκε κυβερνήτης αντιτορπιλικού καθώς κρατούσε όπλο με την διόπτρα τοποθετημένη… ανάποδα

Ο διοικητής ενός αντιτορπιλικού κλάσης Arleigh Burke του Ναυτικού των ΗΠΑ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του περίπου τέσσερις μήνες αφότου εθεάθη σε μια φωτογραφία να πυροβολεί με ένα τυφέκιο μάχης αλλά με το  σκοπευτικό τοποθετημένο ανάποδα.

Η εικόνα γελοιοποίησε το αμερικανικό Ναυτικό στα social media.

Η San Diego Union-Tribune ανέφερε ότι ο Cameron Yaste, διοικητής του αντιτορπιλικού USS John McCain, απομακρύνθηκε την Παρασκευή.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ είπε ότι ο Yaste απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του «λόγω της απώλειας εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να διοικεί το αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων» που βρίσκεται επί του παρόντος στον Κόλπο του Ομάν.

Τον Απρίλιο, μια επίσημη φωτογραφία του Ναυτικού που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον Yaste σε στάση βολής να κρατά το τουφέκι με το σκοπευτικό τοποθετημένο ανάποδα.

Το στρατιωτικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Stars and Stripes ανέφερε ότι αυτός που δημοσιοποίησε το θέμα ήταν το… Σώμα Πεζοναυτών μοιράζοντας τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και σημειώνοντας με ειρωνικό τρόπο: “Τώρα έχε πολύ καθαρό οπτικό πεδίο”.

Η ανάρτηση με τον Yaste διαγράφηκε τελικά, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

«Σας ευχαριστούμε που υποδείξατε το σφάλμα του σκοπευτικού  μας στην προηγούμενη ανάρτηση», έγραψε αργότερα το Ναυτικό των ηΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η εικόνα έχει αφαιρεθεί έως ότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ»

O Yaste έχει αντικατασταθεί προσωρινά από τον Capt. Allison Christy, υποδιοικητή της Μοίρας Αντιτορπιλικών 21, η οποία είναι μέρος της ομάδας USS Abraham Lincoln Carrier Strike που βρίσκεται επίσης στον Κόλπο του Ομάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.