
Ενώ το ΠΝ αναμένει στα τέλη του 2025 την παράδοση της 1ης φρεγάτας FDI κλάσης «Κίμων», οι δοκιμές στο πρώτο σκάφος της κλάσης to Amiral Ronarc’h που προορίζεται για το γαλλικό Ναυτικό συνεχίζονται,.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μια ξενάγηση στο εσωτερικό του πολεμικού σκάφους όπου για πρώτη φορά παρουσιάζεται το κέντρο διαχείρισης πληροφοριών και μάχης των ασύμμετρων επιχειρήσεων ενώ υπάρχει και εκτενής αναφορά στο κέντρο πληροφοριών μάχης CIC.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.