ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα παραμύθια «made in Kiev»: «Οι Ρώσοι κακοποίησαν ανήλικα παιδιά»

Δεν έχουν τελειωμό οι αυθαίρετες και αναπόδεικτες ουκρανικές ιστορίες

Νέα παραμύθια «made in Kiev»: «Οι Ρώσοι κακοποίησαν ανήλικα παιδιά»

Oι Ουκρανοί συνεχίζουν να βγάζουν από τον «αέρα» ιστορίες για «κακούς» Ρώσους καθώς η Δύση έχει επιλέξει εκ των προτέρων να τους πιστεύει χωρίς καμία απόδειξη προφανώς έχοντας και εντολές από τα γνωστά κέντρα του Ατλαντικού.

«Δεκατετράχρονη από το προάστιο του Κιέβου έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από πέντε κατακτητές», ανέφερε η επίτροπος μέσω Facebook. Πρόσθεσε ότι «11χρονο αγόρι από την Μπούτσα επίσης βιάστηκε από στρατιωτικούς που ανάγκασαν τη μητέρα του να βλέπει δένοντάς τη σε καρέκλα».

Η κυρία Ντενισόβα κάλεσε τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να διενεργήσει έρευνα για τα γεγονότα αυτά, που χαρακτήρισε εγκλήματα πολέμου.

Βέβαια όλα αυτά 10 μέρες μετά αφού εισήλθαν οι Ουκρανοί στην Μπούτσα και πλέον μπορούν να «φυτέψουν» ότι στοιχεία θέλουν.

Δυστυχώς οι Ρώσοι εκ φύσεως δεν τα πάνε καλά με την επικοινωνία και δεν πάει ο νους τους σε δυτικές πονηριές.

Έπρεπε πριν αποχωρήσουν να φέρουν παρατηρητές του ΟΗΕ ή δυτικούς δημοσιογράφους για να καταγραφούν τα πάντα πριν παραδώσουν στους Ουκρανούς.

Έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο οι Αμερικανοί τα δικά τους εγκλήματα σε Βιετνάμ, Ιράκ και Αφγανιστάν θα πουν ότι τα έκαναν… Ρώσοι μεταμφιεσμένοι σε Αμερικανούς.

Για βιασμούς από Ρώσους στρατιωτικούς έκανε λόγο επίσης ο Ολεξάντρ Βίλκουλ, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιφέρειας Κριβί Ρι. Στα θύματα συγκαταλέγονται 16χρονη, που έμεινε έγκυος, και 78χρονη, σύμφωνα με τον αξιωματικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατο να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο που σημαίνει ότι οι Ουκρανοί μπορεί να λένε ότι θέλουν και τα εγχώρια ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως κάτι επιβεβαιωμένο (χαμηλόφωνα βέβαια αφού έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου επί δεκάωρο, λένε μετά «το λένε οι Ουκρανοί» που φυσικά οι περισσότεροι ούτε το ακούνε ούτε το επεξεργάζονται, έτσι δουλεύει η προπαγάνδα στο μαζικό ασυνείδητο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.