Ολοένα και περισσότερες είναι οι νέες αποκαλύψεις που εμφανίζονται, μετά την είδηση πως ανήλικοι έφευγαν σε κωματώδη κατάσταση υπό την επήρεια αλκοόλ σε κλαμπ της Βουλιαγμένης.

Καινούριες μαρτυρίες γονέων και παιδιών σε τηλεοπτικό κανάλι «σκιαγραφούν» λεπτομερώς τα όσα βίωσαν εκείνη τη νύχτα, όπως επίσης και τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ μέχρι να γίνει το ατυχές συμβάν.

«Τα παιδιά δεν μπορούσαν ανταπεξέλθουν. Οι μισοί είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, οι άλλοι ξέρναγαν.

Την ώρα που φεύγαμε, υπήρχαν ακόμα παιδιά λιπόθυμα που τα βγάζανε έξω. Ένα παιδί από το σχολείο μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το δεκαπενταμελές μας ενημέρωσε ότι διοργανώνεται μία χοροεσπερίδα για το σχολείο μας, απλά μας είπε την ώρα και την ημέρα που πρέπει να παρευρεθούμε εκεί.

Κάποια παιδιά που ήθελαν να πάνε με πούλμαν, ήμουν και εγώ μέσα σε αυτά τα παιδιά, μας ενημέρωσε το δεκαπενταμελές την ώρα που θα πρέπει να βρισκόμαστε στο σχολείο ώστε να πάμε στο μαγαζί» ανέφερε μια μαθήτρια.

Επιπλέον, μητέρα μαθήτριας ανέφερε πως:

«Εκεί μέσα έπιναν ανεξέλεγκτα, δεν υπάρχουνε συνοδοί. Γενικά το θέμα βρωμάει από το κεφάλι και κάνουν εκδηλώσεις και σε μπαρ και σε όλα αυτά ανήλικα με ποτά. Πώς κλείσανε τα μπουκάλια και τα ποτά;».

Πάντως με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων έχει τονίσει πως:

«Έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους.

Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!