ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση του γνωστού δικηγόρου στην σύντροφο και συνεργάτιδα του

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για εξωσυζυγική σχέση με την ασκούμενη δικηγόρο του

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση του γνωστού δικηγόρου στην σύντροφο και συνεργάτιδα του

Ακόμα ένας πολύ γνωστός δικηγόρος φέρεται να έχει καταγγελθεί για βία και εξύβριση κατά συνεργάτιδάς του με την οποία σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είχε και εξωσυζυγική σχέση!

Χθες είχε κυκλοφορήσει η είδηση για τον δικηγόρο αυτό και ότι επρόκειτο για την σύζυγό του και συνεργάτιδα του αλλά φαίνεται ότι τελικά ήταν η εξωσυζυγική του σχέση.

 Πρόκειται για 69χρονο δικηγόρο, ο οποίος έχει πολλά… χιλιόμετρα τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Η μήνυση κατατέθηκε στις 28 Απριλίου στον Πειραιά περίπου στις 20:00 το βράδυ, όταν η 43χρονη πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του δικηγόρου (και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛΑΣ) για «ενδοοικογενειακή βία» και «εξύβριση».

Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα η γυναίκα στις Αρχές, ο δικηγόρος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button. Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μετά την καταγγελία της ο δικηγόρος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί.

Για την υπόθεση η γυναίκα φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Να σημειωθεί ότι και ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι εκείνη του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τη συνεργάτιδα του 69χρονου, δέχτηκε την επίθεσή του, όταν μετά από έναν τσακωμό που είχαν την χαστούκισε και την άρπαξε από τον λαιμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.