ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Ντέιβιντ Λάμι: «Ο Ίσραελ Κατζ μου είπε πως η επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο θα λήξει σύντομα»

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε το διάλογο με τον Ισραηλινό ομόλογό του

Ντέιβιντ Λάμι: «Ο Ίσραελ Κατζ μου είπε πως η επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο θα λήξει σύντομα»

Την διαβεβαίωση πως οι επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο θα λήξουν σύντομα, έδωσε ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατζ στον Βρετανό εταίρο του Ντέιβιντ Λάμι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο πλαίσιο χθεσινού (27/10) διαλόγου που είχαν. 

«Μίλησα χθες (Κυριακή) για την κατάσταση στον Λίβανο με τον υπουργό Εξωτερικών (σ.σ. του Ισραήλ) Ίσραελ Κατζ.

Επιδίωξε να με καθησυχάσει λέγοντάς μου ότι η επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη, η στοχευμένη επιχείρηση των Ισραηλινών, θα τελειώσει σύντομα», ήταν τα λόγια του Βρετανού ΥΠΕΞ στο κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα πάντως, το απόγευμα της Δευτέρας (28/10) ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ συναντήθηκε με τον Λιβανέζο ομόλογό του, τον Νατζίμπ Μικάτι, στην Ντάουνινγκ Στριτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.