ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ν.Μεντβέντεφ για την απαίτηση Ζελένσκι να αποκτήσει το Κίεβο πυρηνικά όπλα: «Τα λέει υπό την επήρεια ναρκωτικών»

«Ο Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που παραδέχτηκε ότι η άμεση ευθύνη για τη στρατιωτική σύγκρουση ανήκει στο Κίεβο»

Ν.Μεντβέντεφ για την απαίτηση Ζελένσκι να αποκτήσει το Κίεβο πυρηνικά όπλα: «Τα λέει υπό την επήρεια ναρκωτικών»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με ανάρτηση στο Telegram σχολίασε τις δηλώσεις Ζελένσκι για τα πυρηνικά που θέλει να αποκτήσει το Κίεβο καθώς και για το «Σχέδιο Νίκης» του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, το οποίο θα οδηγούσε τον πλανήτη άμεσα σε έναν Γ’ ΠΠ.

«Τρία είναι τα γεγονότα που συνέβησαν στην πραγματικότητα μέσα σε στην εβδομάδα.

Ο Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και υποψήφιος πρόεδρος που παραδέχτηκε ότι η άμεση ευθύνη για τη στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας (ή μάλλον για τον εμφύλιο πόλεμο) ανήκει στα βρώμικα πράσινα ναρκομανή αποβράσματα τα οποία τρέφονται από τη Δύση και που έχουν χάσει κάθε νομιμότητα.

Αυτή η παραδοχή δεν θα αλλάξει τίποτα στη θέση των ΗΠΑ, ακόμα κι αν ο κοκκινομάλλης Ντόναλντ ανακτήσει το Οβάλ Γραφείο. Αλλά μια δήλωση αυτού του είδους από μόνη της είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη την φαινομενικά ανούσια φλυαρία γύρω από την δημιουργία πυρηνικών όπλων από την Ουκρανία του Μπαντέρα, μόνο ένα θλιβερό συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί:

Το ναζιστικό καθεστώς προσπαθεί να δημιουργήσει μια «βρώμικη βόμβα».

Για να το κάνει αυτό, έχει όλες τις δυνατότητες: πρώτες ύλες, τεχνολογίες, ειδικούς. Και κάθε εργαστήριο της σοβιετικής εποχής είναι κατάλληλο για την παραγωγή φορτίου χαμηλής ισχύος. Το ρολόι χτυπάει.

Όλος ο κόσμος περίμενε τι θα περιλάμβανε το περιβόητο «σχέδιο νίκης» των Ναζί του Κιέβου. Αυτό είναι όλο, μπορείτε να αναπνεύσετε.

Το σχέδιο αποκαλύπτεται! Αυτό δεν είναι ένα απλώς «σχέδιο για την νίκη».

Η λέξη «σχέδιο» πρέπει να κατανοηθεί κυριολεκτικά: ως αργκό όνομα για μαριχουάνα, ανάσα, χασίς, κάνναβη, κάνναβη κ.λπ.

Με άλλα λόγια, η ουσία τετραϋδροκανναβινόλη (THC), η οποία έχει ψυχοτρόπο δράση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.