ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

O δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ν.Τραμπ ήταν σε βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!

Είχε μεταβεί στην Ουκρανία τον Μάιο του 2022

O δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ν.Τραμπ ήταν σε βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!

Ο Ράιαν Ρουθ, ο δράστης της νέας απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόλαντ Τραμπ, είχε εμφανιστεί σε προπαγανδιστικό βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!

Κατά το ταξίδι του στην Ουκρανία μετά το ξέσπασμα του πολέμου το 2022 συμμετείχε στο βίντεο με την πασίγνωστη για την νεοναζιστική ιδεολογία της μονάδα η οποία έχει κατηγορηθεί πολλάκις για εγκλήματα πολέμου και στις συγκρούσεις του 2014 όπως και στον τωρινό πόλεμο της Ουκρανίας.

Σημειώνεται ότι η Ταξιαρχία του Αζόφ, πολέμησε πολύ σκληρά στη μάχη της Μαριούπολης όπου οι απώλειες που υπέστη ήταν τόσο μεγάλες που επί της ουσίας έπαψε να υφίσταται ως οργανωμένη δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κίεβο ανασύστησε την ταξιαρχία επιχειρώντας να την αποκόψει το προηγούμενο νεοναζιστικό παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.