ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους του νοτίου Λιβάνου να εκκενώσουν τις περιοχές τους

Ξεκινούν ισχυρές επιθέσεις σε πάνω από 25 περιοχές στο Νότιο Λίβανο

Ο Ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους του νοτίου Λιβάνου να εκκενώσουν τις περιοχές τους

 Αραβόφωνος εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ κάλεσε σήμερα (6/10/24) τους κατοίκους στο νότιο Λίβανο, να απομακρυνθούν άμεσα από τις περιοχές τους, συμβουλεύοντάς τους συγχρόνως να κατευθυνθούν άμεσα προς τα βόρεια του ποταμού Αουαλί.

Ισχυρές επιθέσεις με βομβαρδισμούς αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Ισραηλινό στρατό σε περισσότερες από 25 περιοχές στο νότιο Λίβανο.

Μάλιστα σύμφωνα με το λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI, η γενικευμένη αυτή επίθεση θα αποτελέσει μια μεγαλύτερη συνέχεια του πρωινού ισραηλινού πλήγματος που είχε ως στόχο προάστια της Βηρυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισραηλινοί έχουν βομβαρδίσει ακατάπαυστα τη νότια πλευρά του Λίβανου κάτι που πρόκειται να συνεχίσει σε μεγαλύτερη έκταση και σήμερα (06/10) ως απάντηση στα χτυπήματα της Χεζμπολάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Νατζίμπ Μικάτι, ζήτησε από τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, ενώ μάλιστα στην ανακοίνωσή του, ο Μικάτι χαιρέτισε τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν που «για άλλη μια φορά στήριξε τον Λίβανο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.