Στο κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ “2 on 2” (δύο εναντίον δύο) της Ευρώπης, το “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament” των Antetokounbros, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας παρευρέθηκαν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο (Θανάσης και Άλεξ) και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης.

Στο event αυτό έδωσαν το “παρών” και ο κύριος Χάρης Θεοχάρης (Υφυπουργός Εθν. οικονομίας) όπως και ο Νίκος Παπαγγελής (Παραολυμπιονίκης).

Μέσα σ’ αυτούς ήταν και ένας παλιός γνώριμος των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Μάικλ Ρολ.

Ο άλλοτε σουτέρ της Αρμάνι και της Μακάμπι, βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας και πήρε μέρος στο διαγωνισμό “Cancer beater” μέσω του οποίου θα συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του οργανισμού “Φλόγα”, που βοηθά παιδιά που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο.

Ο 37χρονος φυσικά πήρε την μπάλα σούταρε απ’ τα πέντε σημεία που ήταν τοποθετημένες οι μπάλες και λίγο αργότερα πήγε να σουτάρει από το κέντρο.

Ο Μάικλ Ρολ ευστόχησε από το κέντρο μέσα σε αποθέωση, προσφέροντας το ποσό στα συνολικά 3.500 ευρώ προς τη “Φλόγα”, καθώς και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλησε, αντί για 200 ευρώ, να διαθέσει 1.000 με το τρίποντο που πέτυχε!

Συνολικά το ποσό που συγκεντρώθηκε απ’ όλους όσους σούταραν στο διαγωνισμό “Cancer beater” έφτασε τα 3.500 ευρώ για τον οργανισμό της “Φλόγας”.

Στον διαγωνισμό οι παρευρισκόμενοι, όπως ο Τ.Τσούνης και ο Χ.Θεοχάρης σούταραν και βολές.

Το ίδιο έκαναν και μικρά παιδιά, όπως ο Δημήτρης Γρύμπλας, ο οποίος παίζει στην ομάδα Γλυφάδα Basketball Club.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!