ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Τ.Μπάιντεν ετοιμάζει νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 8 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία

Λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ο Τ.Μπάιντεν ετοιμάζει νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 8 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία

Οι ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσουν νέα δέσμη στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, εκτιμώμενης αξίας 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε κατεπείγουσες διαπραγματεύσεις με το Κογκρέσο προκειμένου να εξασφαλίσει πως θα της επιτρεπόταν να αντλήσει έως και 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία πριν από την 30ή Σεπτεμβρίου – όταν ολοκληρώνεται το τρέχον οικονομικό έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα δεύτερο πακέτο που προορίζεται να ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη, αφορά βοήθεια ύψους 2,4 δισ. δολαρίων στο πλαίσιο του προγράμματος Πρωτοβουλία Παροχής Βοήθειας για την Ασφάλεια της Ουκρανίας (Ukraine Security Assistance Initiative / USAI), το οποίο επιτρέπει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να αγοράσει όπλα για την Ουκρανία από εταιρείες, αντί να τα αντλήσει από αποθέματα του αμερικανικού στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.