ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μίλησαν». Και;

Οι αλεξιπτωτιστές της 106ης μεραρχίας εκκαθαρίζουν τους Ουκρανούς στο Σιβέρσκ – Προσπάθεια να τους αναχαιτίσουν με drone

Αρκετοί οικισμοί στα ρωσικά χέρια

Οι αλεξιπτωτιστές της 106ης μεραρχίας εκκαθαρίζουν τους Ουκρανούς στο Σιβέρσκ – Προσπάθεια να τους αναχαιτίσουν με drone

Στο επίκεντρο των επιχειρήσεων της η 106 ρωσική αερομεταφερόμενη μεραρχία έχει θέσει το Σιβερσκ και τα χωριά που βρίσκονται πριν από αυτό όπως τη Ροζντολίβκα που έπεσε στα ρωσικά χέρια σήμερα.

Παράλληλα οι ρωσικές μονάδες προωθήθηκαν στην κατεύθυνση προς Περεεζντόγιε κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής πλησιάζοντας τον ποταμό Μπακχμούτα δυτικότερα από το σιδηροδρομικό πέρασμα.

Αυτό όμως έγινε κατορθωτό αφού σε μια κίνηση «λαβίδα» αλεξιπτωτιστές από νότια και νοτιοανατολικά μπήκαν στη Ροζντολίβκα εκκαθαρίζοντας όλο το δρόμο μέχρι τις γραμμές του τρένου σε μάχες που μαίνονταν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν την ρωσική προέλαση με σμήνη drone και FPV καθώς δεν είχαν μεγάλες δυνάμεις για να αντεπιτεθούν.

Όμως οι ομάδες επίθεσης των αλεξιπτωτιστών προωθήθηκαν όπως επίσης και στην κατεύθυνση του Βεσεόγιε και ετοιμάζονται περνώντας το ποτάμι Σουκάγια Πλότβα και έτσι ετοιμάζουν επίθεση στο Περεεζντόγιε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.