ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι ΗΠΑ στέλνουν F-22 στην Μέση Ανατολή επικαλούμενες «μη ασφαλείς ενέργειες» ρωσικών αεροσκαφών

Η κρίση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων κλιμακώνεται

Οι ΗΠΑ στέλνουν F-22 στην Μέση Ανατολή επικαλούμενες «μη ασφαλείς ενέργειες» ρωσικών αεροσκαφών

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς F-22 στη Μέση Ανατολή, επικαλούμενες «μη ασφαλείς ενέργειες» ρωσικών αεροσκαφών στην περιοχή.

Σε γραπτή δήλωση της Διοίκησης Κεντρικών Δυνάμεων των ΗΠΑ (CENTCOM), η Αεροπορία των ΗΠΑ ανέπτυξε μαχητικά αεροσκάφη F-22 στην περιοχή αποστολής της CENTCOM στο πλαίσιο της πολύπλευρης υποστήριξης και ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην αυξανόμενη ανασφαλή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των ρωσικών αεροσκαφών στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διοικητής της CENTCOM στρατηγός Μάικλ Κουρίλλα, οι απόψεις του οποίου περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, δήλωσε ότι «οι επισφαλείς και αντιεπαγγελματικές ενέργειες των ρωσικών δυνάμεων δεν είναι οι ενέργειες που αναμένονται από μια επαγγελματική αεροπορία. Η συνεχής παραβίαση από τους Ρώσους των μέτρων για την αποφυγή συγκρούσεων στις ζώνες πτήσης που καθορίζονται από συμφωνίες αυξάνει τον κίνδυνο έντασης ή λάθους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.