ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς που ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις στα κιμπούτς (βίντεο)

Διοικητής μονάδας Παλαιστινίων κομάντο

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς που ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις στα κιμπούτς (βίντεο)

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και η Shin Bet ανακοίνωσαν, την Κυριακή (15/10), ότι δολοφόνησαν τον Μπιλάλ Αλ Καντρά, τον διοικητή της δύναμης Noh’ba (ειδικές δυνάμεις της Χαμάς) στο τάγμα South Khan Yunis, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την επιδρομή στα κιμπούτζιμ Νιρίμ και Νιρ Οζ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία επικαλείται η Haaretz, άλλοι πράκτορες της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ σκοτώθηκαν σε επιθέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Ζέιτουν, στο Χαν Γιουνίς και στην Τζαμπαλίγια.

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι IDF επιτέθηκαν σε αρχηγεία και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, δεκάδες εκτοξευτές, αντιαρματικούς σταθμούς και παρατηρητήρια που ανήκουν στη Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες η αεροπορία του Ισραήλ έκανε γνωστό ότι σκότωσε τον Αλί Κάντι, ένα Λοχαγό  της μονάδας ειδικών δυνάμεων «Nukhba» της Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.