ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη προετοιμάζονται για συγκεντρώσεις τον Νοέμβριο

Διαβάστε τι ανακοίνωσε σε σχετική του ανάρτηση ο Νίκος Πλακιάς

Οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη προετοιμάζονται για συγκεντρώσεις τον Νοέμβριο

Σε κλίμα οργάνωσης συγκεντρώσεων από τις αρχές του επόμενου μήνα, βρίσκονται οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη σύμφωνα με τον Νίκο Πλακιά, ενώ μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος αναμένονται κρίσιμες απολογίες.

Κάλεσε μάλιστα τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των οικογενειών, διότι ο κόσμος αποτελεί «την αιχμή του δόρατος» για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Διαβάστε και δείτε την ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Οι αγκαλιές μας προς τους δικούς μας χάθηκαν για πάντα . Αυτές οι αγκαλιές που όλο αυτό το διάστημα γίνανε και δικές σας αγκαλιές θα σας χρειαστούν.

Περιμένοντας και τις επόμενες ημέρες διότι θα έχουμε κρίσιμες απολογίες στο ανακριτικό κομμάτι , θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους.

Πρέπει να είστε όλοι εκεί όχι για εμάς αλλά για αυτές τις αγκαλιές.

Αρχές Νοεμβρίου και περιμένοντας την κατάλληλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τις άλλες οικογένειες θα σας ενημερώσουμε που και ποτέ .

Εσείς θα είστε η αιχμή του δόρατος. Χωρίς εσάς δυστυχώς θα είναι πολύ πιο δύσκολα όσο και αν προσπαθήσουμε οι οικογένειες .

Και γνωρίζετε ότι έχουμε προσπαθήσει παρά πολύ. Χωρίς τις προσπάθειες των οικογενειών δεν θα γνωρίζατε τίποτα !!! Και αυτό το ξέρετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.