ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί κοντά σε συμφωνία για δημιουργία εργοστασίων παραγωγής όπλων στη Ρουμανία – Ελπίζουν και σε χρηματοδότηση από ΕΕ

Μετά τα ρωσικά χτυπήματα που έχουν απογυμνώσει την ουκρανική παραγωγή

Οι Ουκρανοί κοντά σε συμφωνία για δημιουργία εργοστασίων παραγωγής όπλων στη Ρουμανία – Ελπίζουν και σε χρηματοδότηση από ΕΕ

Η Ένωση Επιχειρήσεων Αμυντικής Βιομηχανίας της Ουκρανίας συμφωνεί να παράγει εκρηκτικά, drones και τεθωρακισμένα οχήματα στη Ρουμανία.

Ο Viorel Manole, διευθυντής της ρουμανικής ένωσης αμυντικών εταιρειών PATROMIL, το μοιράστηκε με την Defense Romania.

Σύμφωνα με τον Manole, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ της Patromil και της Ουκρανικής Ένωσης για την κατασκευή αρκετών εργοστασίων στη Ρουμανία.

«Συζητάμε ένα εργοστάσιο κατασκευής drone στο Tecuci, για το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια, καθώς και κεφάλαια από τη Ρουμανία και την Ουκρανία», είπε.

Διευκρίνισε ότι πρόκειται για drones διπλής χρήσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολιτικούς σκοπούς, όπως η γεωργία, εκτός από άμεσες στρατιωτικές εργασίες, όπως η περιπολία στα σύνορα.

Αυτό προφανώς αναφέρεται στα αναγνωριστικά drones ενός από τα μέλη του Συλλόγου.

Περιλαμβάνει εταιρείες όπως DeViRo, UkrSpecSystems, Skyeton και μια σειρά από λιγότερο γνωστές.

Είπε επίσης ότι ένας άλλος τομέας συνεργασίας με ουκρανικές εταιρείες θα μπορούσε να είναι η παραγωγή τεθωρακισμένων οχημάτων με φόρμουλα 4×4 τροχών.

Ο μόνος κατασκευαστής τεθωρακισμένων οχημάτων στην Ένωση είναι η Ουκρανική Armor, η οποία παράγει οχήματα Novator 2 και παρουσίασε πρόσφατα το Varta 2.

«Το ουκρανικό εργοστάσιο TNT βρίσκεται στο έδαφος που κατέχει η Ρωσία. Η ζήτηση για TNT στην ουκρανική αγορά και όχι μόνο είναι τεράστια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, έχουμε μεγάλα προβλήματα με αυτό οι ίδιοι, καθώς το Făgăraş δεν λειτουργεί πλέον», εξηγεί ο διευθυντής της Patromil.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.