ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τα F-16 και βομβάρδισαν το ρωσικό Μπέλγκοροντ, το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσγκ! (βίντεο)

Οι επιθέσεις έγιναν με πυραύλους Storm Shadow και με κατευθυνόμενες βόμβες

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τα F-16 και βομβάρδισαν το ρωσικό Μπέλγκοροντ, το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσγκ! (βίντεο)

Tα ουκρανικά F-16 που μόλις παραλήφθηκαν από την Δύση πραγματοποίησαν την πρώτη τους πολεμική αποστολή βομβαρδίζοντας, περιοχές στο ρωσικό Μπέλγκοροντ, στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσγκ!

Συγκεκριμένα ένα ζεύγος F-16 απογειώθηκε από τοποθεσία στην Οδησσό βομβαρδίζοντας ρωσικές περιοχές με πυραύλους cruise Storm Shadow αλλά και με κατευθυνόμενες βόμβες.

Πρέπει να απογειώθηκαν και άλλα μαχητικά από άλλες περιοχές γιατί όπως οι Ρώσοι αναφέρουν χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 12 πύραυλοι και 30 κατευθυνόμενες βόμβες κατά των ρωσικών περιοχών.

Κατά τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς χρησιμοποιήθηκαν και FPV.

Στο Λουγκάνσγκ χτυπήθηκε μεγάλο εργοστάσιο μηχανολογικού εξοπλισμού.

Στο Μπέλγκοροντ χτυπήθηκαν κατοικίες.

Είναι η πρώτη επίσημη χρήση των F-16 από τους Ουκρανούς.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν η αποστολή βομβαρδισμού πραγματοποιήθηκε με Ουκρανούς πιλότους, ή όπως η Ρωσία ισχυρίζεται, πιλοτάρονται από πιλότους προερχόμενους από την Δύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.