ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Οι Ρώσοι εκκαθάρισαν πλήρως το ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ – Οι Ουκρανοί αποχώρησαν μαζικά και διέσχισαν τον ποταμό Σεβέρσκι Ντόνετς

«Σφίγγει» ο «κλοιός» και στο Τορέτσκ

Οι Ρώσοι εκκαθάρισαν πλήρως το ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ – Οι Ουκρανοί αποχώρησαν μαζικά και διέσχισαν τον ποταμό Σεβέρσκι Ντόνετς

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην μάχη του Tσάσιβ Γιαρ, καθώς το ανατολικό τμήμα της πόλης εκκαθαρίστηκε πλήρως από τις ρωσικές δυνάμεις.

Οι Ουκρανοί αποχώρησαν και πέρασαν στην δυτική όχθη του Σεβέρσκι Ντόνετς.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τα τελευταία ψηλά κτίρια του ανατολικού Τσάσιβ Γιαρ ή αλλιώς του Καναλιού και πλέον περνούν στην τελική φάση της σύγκρουσης που είναι η κατάληψη και του δυτικού τμήματος.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το ανατολικό τμήμα του Τσάσιβ Γιαρ ήταν και το πιο ισχυρά οχυρωμένο από τους Ουκρανούς.

Πλέον οι Ρώσοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιτεθούν στο εναπομείναν κομμάτι της πόλης του Τσάσιβ Γιαρ και από το Βορρά και από το Νότο χωρίς να υπάρχει το πρόβλημα του υδάτινου κωλύματος του ποταμού Σεβέρσκι Ντόνετς.

27 χιλιόμετρα νοτιότερα οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το προάστιο του Κίροβο στο ανατολικό Τορέτσκ και «σφίγγουν» τον «κλοιό» στην πόλη των 34.000 κατοίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.