ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την φυλακή-φρούριο του Τορέτσκ – Περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στο Τσάσιβ Γιαρ

Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το Ποκρόβσκ έφτασαν οι ρωσικές δυνάμεις

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την φυλακή-φρούριο του Τορέτσκ – Περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στο Τσάσιβ Γιαρ

Οι Ρώσοι κατάφεραν να καταλάβουν το μεγαλύτερο οχυρό του Τορέτσκ, την φυλακή της πόλης, την οποία οι Ουκρανοί είχαν μετατρέψει σε φρούριο.

Προστάτευε το κέντρο της πόλης και αποτελούσε το σημείο ανάπτυξης του μεγαλύτερου μέρους της ουκρανικής φρουράς.

Επρόκειτο για μία κολοσσιαία κατασκευή και θεωρούνταν απόρθητη!

Οι Ρώσοι θα την χρησιμοποιήσουν σαν προγεφύρωμα για να διεισδύσουν μέχρι το κέντρο της πόλης.

Η φυλακή καταλήφθηκε από τους Ρώσους σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις και στο Τσάσιβ Γιαρ καθώς μετά την απόσυρση σημαντικών ουκρανικών δυνάμεων που στάλθηκαν ως ενισχύσεις σε Τορέτσκ και Ποκρόβσκ, οι ρωσικές δυνάμεις είναι ικανές πλέον να περικυκλώσουν την πόλη καθώς ήδη κινούνται στην δυτική περίμετρο της.

Σε ότι αφορά το ίδιο το Ποκρόβσκ, οι Ρώσοι αν και δεν έχουν εκκαθαρίσει πλήρως τις πόλεις Μίρνοραντ και Σελίντοβε, τις προσπέρασαν και βρίσκονται πλέον σε απόσταση 3 χλμ.

Όλες οι πόλεις γύρω από το Ποκρόβσκ, είναι πόλεις ορυχείων όπου μάλιστα ανάμεσα τους βρίσκεται και το μεγαλύτερο κοίτασμα λιθίου στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.