ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ουκρανία: Άνδρας αυτοκτόνησε μέσα σε κέντρο στρατολόγησης για να μην πάει στον πόλεμο

Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της κεντροανατολικής Ουκρανίας

Ουκρανία: Άνδρας αυτοκτόνησε μέσα σε κέντρο στρατολόγησης για να μην πάει στον πόλεμο

Μία ακόμη περίπτωση αυτοκτονίας Ουκρανού άνδρα που αρνούνταν να στρατολογηθεί έγινε γνωστή σήμερα (22/10), από τις τοπικές αρχές της Πολτάβα στην Κεντροανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν κατηγορηματικά κάθετος στο να πάει να πολεμήσει.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε μέσα στο κέντρο στρατολόγησης, καθώς είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί υποχρεωτικά εκεί με σκοπό την επιστράτευσή του.

Παρά τις ανακοινώσεις των τοπικών αρχών πως δεν του ασκήθηκε καμιά ψυχολογική ή σωματική πίεση, ο στρατιώτης φαίνεται πως ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα που εκατοντάδες Ουκρανοί δεν αποδέχονται το αίτημα της ουκρανικής πολιτείας για επάνδρωση του στρατού καθώς κρίνουν εύλογα αυτό τον πόλεμο ως αναπόφευκτα καταστροφικό για τη χώρα τους, τα περιστατικά δωροδοκίας, ιατρικών προφάσεων και αυτοκτονιών αυξάνονται δραματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.