ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ουκρανοί πραγματοποιούν αντεπίθεση και καταστρέφονται από αντιαρματικά – Στο Κουρσκ μονάδα δεν θέλησε να παραδοθεί και εξοντώθηκε

Δεν παραδίδεται αμαχητί έδαφος απο καμία πλευρά

Ουκρανοί πραγματοποιούν αντεπίθεση και καταστρέφονται από αντιαρματικά – Στο Κουρσκ μονάδα δεν θέλησε να παραδοθεί και εξοντώθηκε

Τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ίσως δείχνουν γιατί η σύγκρουση στην Ουκρανία κρατά τόσο καιρό.

Ρωσική δύναμη βρέθηκε εντός σχεδόν κατεστραμμένου κτιρίου να αναχαιτίζει ουκρανική αντεπίθεση εναντίον τους με τα πυρά ελαφρών όπλων και αντιαρματικών να είναι τα μόνα που έχουν για να αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς.

Σφοδρά πυρά, αλλά και απόλυτη ψυχραιμία από την ρωσική δύναμη την ίδια στιγμή που όμως και οι Ουκρανοί πραγματοποιούν έφοδο στην προσπαθειά τους να ανακαταλάβουν την περιοχή.

Αντιμετωπίζουν τα πυρά και στέλνουν τεθωρακισμένο με στρατιώτες το οποίο δέχεται RPG-7 όμως και καταστρέφεται.

Καμία στρατιωτική μονάδα δεν παραδίδει το έδαφος που έχει στα χέρια τους και κάθε απώλεια από ουκρανικής πλευράς απαιτεί ισχυρές δυνάμεις και αρκετό καιρό.

Παράλληλα στο Κουρσκ ουκρανική μονάδα περικυκλώθηκε αλλά παρά την πρόταση να παραδοθεί έμεινε να κρατήσει τις θέσεις της (ίσως οι εντολές του Κιέβου πλέον είναι να μην υπάρξει υποχώρηση ακόμα και αν πεθάνουν) και τελικά οι άνδρες της ουκρανικής μονάδας θα μείνουν για πάντα στο ρωσικό έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.