ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν το Κουρσκ με τα πόδια: «Γιατί να σκοτωθούμε άδικα;»

Ο Β.Ζελένσκι επιμένει να στέλνει επίλεκτες μονάδες για να κρατήσει έστω και μικρό μέρος της ρωσικής επαρχίας

Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν το Κουρσκ με τα πόδια: «Γιατί να σκοτωθούμε άδικα;»

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί το Κίεβο για το Κουρσκ με την Ρωσία να έχει ανακαταλάβει το ήμισυ του εδάφους που έχασε και ουκρανικές μονάδες να παίρνουν αυτόνομα την απόφαση να εγκαταλείψουν το πεδίο της μάχης και να προσπαθούν να επιστρέψουν στο ουκρανικό έδαφος.

Βίντεο από ρωσικό drone συνέλαβε μια ολόκληρη γραμμή Ουκρανών στρατιωτών να περπατά στα χωράφια με προορισμό την Ουκρανία.

Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να μεταφέρουν τις πιο μάχιμες μονάδες στις παραμεθόριες περιοχές όπως την 80η ανεξάρτητη ταξιαρχία αεροπορικής επίθεσης, που προηγουμένως αποσπάστηκε από την άμυνα του Chasov Yar, στάλθηκε στην περιοχή του Κουρσκ αλλά κινήσεις όπως η πιο πάνω τελικά μειώνει παρά αυξάνει την ουκρανική πίεση.

Ενας ανώτερος ρώσος διοικητής από την Τσετσενία δήλωσε ότι περίπου 50.000 στρατιώτες απωθούσαν τις ουκρανικές δυνάμεις.

«Περίπου το ήμισυ του εδάφους που είχε καταληφθεί από τον εχθρό έχει ήδη απελευθερωθεί», δήλωσε ο υποστράτηγος Απτι Αλαουντίνοφ. Εγκυροι ρώσοι και ουκρανοί στρατιωτικοί μπλόγκερ αναφέρουν από το Σάββατο ότι τα στρατεύματα της Μόσχας έχουν διαπεράσει τομείς του μετώπου της Ουκρανίας στο Κουρσκ, σημείωσε η Telegraph.

Ο Ζελένσκι επέμεινε ότι η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, αλλά το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου με έδρα τις ΗΠΑ, το οποίο έχει σταθερά φιλοουκρανικές απόψεις, δήλωσε πως έχει δει «αποδείξεις» ότι η Ρωσία έχει ανακαταλάβει το 46% των εδαφών της στο Κουρσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.